Abstract

Filtro titolo
Mostra #
# Titolo articolo Visite
1 ABATEMENT OF THE CLOSTRIDIC LOAD IN THE NIPPLES OF LACTATING COWS BY LYSOZYME DERIVED FROM DONKEY MI 190
2 STUDY ON PROTECTIVE EFFECT OF AN INNOVATIVE COW MILK-BASED PRODUCT AGAINST SOME HUMAN SKIN-BACTERIAL 207
3 PODOLIAN CATTLE: REPRODUCTIVE ACTIVITY, MILK AND FUTURE PROSPECTS 171
4 EFFECT OF CACTUS PEAR (OPUNTIA FICUS-INDICA (L.) MILLER) ON THE ANTIOXIDANT CAPACITY OF DONKEY MILK 221
5 NUOVI FORMULATI PRE-DIPPING PER L’IGIENE DELLA MAMMELLA 260
6 COLOSTRUM AND MILK CHARACTERISTICS IN MURGESE BREED MARES 283
7 OPTIMIZATION AND VALIDATION OF A CHROMATOGRAPHIC METHOD FOR QUANTIFICATION OF LYSOZYME IN JENNY MILK 283
8 EFFECTS OF DIFFERENT HEAT TREATMENTS ON LYSOZYME QUANTITY AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF JENNY MILK 1158
9 PRIMI RISULTATI SULLO SVILUPPO DI PRODOTTI CASEARI INNOVATIVI: ACCETTABILITA' DEL CONSUMATORE. 1140
10 SEASONAL VARIATION IN FOOD HABITS OF THE ITALIAN HARE IN A SOUTH APENNINE SEMI-NATURAL LANDSCAPE 1175
11 USE OF TECHNICAL AND ECONOMICAL PARAMETERS FOR EVALUATING DAIRY COW RATION EFFICIENCY 1813
12 SENSORY PROFILE AND ACCEPTABILITY OF A COW MILK CHEESE MANUFACTURED BY ADDING JENNY MILK 1441
13 GIS AND LIVESTOCK FIELD SURVEY AS TOOLS TO MANAGE THE POTENTIAL REDUCING OF FUEL LOAD FOR FIRE PREVE 1051
14 EFFECT OF DIFFERENT PHYSICAL TREATMENTS ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF JENNY MILK 780
15 EFFECT OF JENNY MILK ADDITION ON THE INHIBITION OF LATE BLOWING IN SEMIHARD CHEESE 832
16 INNOVATIVE USE OF JENNY MILK FROM SUSTAINABLE REARING 716
17 GRAZING AND BIODIVERSITY CONSERVATION: HIGHLIGHTS ON A NATURA 2000 NETWORK SITE 670
18 PRIMI RISULTATI SULLO SVILUPPO DI PRODOTTI CASEARI INNOVATIVI: ACCETTABILITA' DEL CONSUMATORE 1143
19 BIODIVERSITÀ E INNOVAZIONE: LA PERCEZIONE DEL CONSUMATORE PER IL PRODOTTO ONOCOSMETICO 974
20 LA ZOOCOSMESI: NUOVA OPPORTUNITÀ PER L'ALLEVAMENTO BOVINO PODOLICO 1224
21 L'ALLEVAMENTO BOVINO E OVICAPRINO NEI PARCHI DELLA BASILICATA 1197
22 DIET OF THE ITALIAN HARE ( LEPUS CORSICANUS ) IN A SEMI-NATURAL LANDSCAPE OF SOUTHERN ITALY 865
23 DIET OF THE APENNINE HARE IN A SOUTHERN ITALY REGIONAL PARK 1147
24 JENNY MILK AS AN INHIBITOR OF LATE BLOWING IN CHEESE: A PRELIMINARY REPORT- JOURNAL OF DAIRYSCIENCE 1446
25 52 SUGGERIMENTI PER LA BIODIVERSITÀ 1193
26 INCONTRO E SCONTRO TRA PAESI .... 1076
27 MARKET SUSTAINABILITY ANALYSIS OF JENNY MILK COSMETICS 1269
28 EFFECTS OF COMMON MALLOW (MALVA SILVESTRIS L.) ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF JENNY MILK - Atti SIRA 1214
29 MONITORAGGIO DEI SISTEMI ZOOTECNICI NEL PARCO NAZIONALE DELL’APPENNINO LUCANO VAL D’AGRI LAGONEGRESE 1288
30 L’ALLEVAMENTO ASININO: BIODIVERSITÀ ZOOTECNICA NELLE AREE PROTETTE. 1112
31 VALORIZZARE I PRODOTTI DELLA BIODIVERSITÀ: IL PACKAGING NELL'ORIENTAMENTO DI ACQUISTO 1478
32 ZOOM SUL LATTE D'ASINA: PIÙ RICCO DI LATTOSIO E CON MAGGIORE CONSERVABILITÀ - Agrifoglio 1691
33 JENNY MILK PRODUCTION AND QUALITATIVE CHARACTERISTICS - Journal of Dairy Science 2106
34 IL LATTE DI ASINA , UNO STABILIZZANTE NATURALE PER FORMAGGI A PASTA DURA - Agrifoglio 1764
35 LATTE DI ASINA NELLA COSMESI:INDAGINE CONOSCITIVA - CosmeticTechnology 1383
36 L’ALLEVAMENTO ASININO, UNA POSSIBILE ALTERNATIVA-Quaderno SoZooAlp 972
37 LE STRATEGIE DI TUTELA DELLE RAZZE AUTOCTONE IN BASILICATA - Rivista Vita 1038
38 ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DEL LATTE DI ASINA - Scienza e Tecnica lattiero-casearia 1059

Contatti

UNIVERSITA' DEGLI STUDI
DI BASILICATA

Facoltà di Agraria

Dipartimento di Scienze delle Produzioni Animali
Campus Macchia Romana


85100 - Potenza
Italia

Contact us