Abstract

Filtro titolo
Mostra #
# Titolo articolo Visite
1 ABATEMENT OF THE CLOSTRIDIC LOAD IN THE NIPPLES OF LACTATING COWS BY LYSOZYME DERIVED FROM DONKEY MI 136
2 STUDY ON PROTECTIVE EFFECT OF AN INNOVATIVE COW MILK-BASED PRODUCT AGAINST SOME HUMAN SKIN-BACTERIAL 193
3 PODOLIAN CATTLE: REPRODUCTIVE ACTIVITY, MILK AND FUTURE PROSPECTS 159
4 EFFECT OF CACTUS PEAR (OPUNTIA FICUS-INDICA (L.) MILLER) ON THE ANTIOXIDANT CAPACITY OF DONKEY MILK 207
5 NUOVI FORMULATI PRE-DIPPING PER L’IGIENE DELLA MAMMELLA 244
6 COLOSTRUM AND MILK CHARACTERISTICS IN MURGESE BREED MARES 269
7 OPTIMIZATION AND VALIDATION OF A CHROMATOGRAPHIC METHOD FOR QUANTIFICATION OF LYSOZYME IN JENNY MILK 269
8 EFFECTS OF DIFFERENT HEAT TREATMENTS ON LYSOZYME QUANTITY AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF JENNY MILK 1143
9 PRIMI RISULTATI SULLO SVILUPPO DI PRODOTTI CASEARI INNOVATIVI: ACCETTABILITA' DEL CONSUMATORE. 1123
10 SEASONAL VARIATION IN FOOD HABITS OF THE ITALIAN HARE IN A SOUTH APENNINE SEMI-NATURAL LANDSCAPE 1162
11 USE OF TECHNICAL AND ECONOMICAL PARAMETERS FOR EVALUATING DAIRY COW RATION EFFICIENCY 1788
12 SENSORY PROFILE AND ACCEPTABILITY OF A COW MILK CHEESE MANUFACTURED BY ADDING JENNY MILK 1416
13 GIS AND LIVESTOCK FIELD SURVEY AS TOOLS TO MANAGE THE POTENTIAL REDUCING OF FUEL LOAD FOR FIRE PREVE 1031
14 EFFECT OF DIFFERENT PHYSICAL TREATMENTS ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF JENNY MILK 765
15 EFFECT OF JENNY MILK ADDITION ON THE INHIBITION OF LATE BLOWING IN SEMIHARD CHEESE 809
16 INNOVATIVE USE OF JENNY MILK FROM SUSTAINABLE REARING 700
17 GRAZING AND BIODIVERSITY CONSERVATION: HIGHLIGHTS ON A NATURA 2000 NETWORK SITE 656
18 PRIMI RISULTATI SULLO SVILUPPO DI PRODOTTI CASEARI INNOVATIVI: ACCETTABILITA' DEL CONSUMATORE 1128
19 BIODIVERSITÀ E INNOVAZIONE: LA PERCEZIONE DEL CONSUMATORE PER IL PRODOTTO ONOCOSMETICO 958
20 LA ZOOCOSMESI: NUOVA OPPORTUNITÀ PER L'ALLEVAMENTO BOVINO PODOLICO 1208
21 L'ALLEVAMENTO BOVINO E OVICAPRINO NEI PARCHI DELLA BASILICATA 1171
22 DIET OF THE ITALIAN HARE ( LEPUS CORSICANUS ) IN A SEMI-NATURAL LANDSCAPE OF SOUTHERN ITALY 850
23 DIET OF THE APENNINE HARE IN A SOUTHERN ITALY REGIONAL PARK 1136
24 JENNY MILK AS AN INHIBITOR OF LATE BLOWING IN CHEESE: A PRELIMINARY REPORT- JOURNAL OF DAIRYSCIENCE 1431
25 52 SUGGERIMENTI PER LA BIODIVERSITÀ 1183
26 INCONTRO E SCONTRO TRA PAESI .... 1066
27 MARKET SUSTAINABILITY ANALYSIS OF JENNY MILK COSMETICS 1253
28 EFFECTS OF COMMON MALLOW (MALVA SILVESTRIS L.) ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF JENNY MILK - Atti SIRA 1204
29 MONITORAGGIO DEI SISTEMI ZOOTECNICI NEL PARCO NAZIONALE DELL’APPENNINO LUCANO VAL D’AGRI LAGONEGRESE 1277
30 L’ALLEVAMENTO ASININO: BIODIVERSITÀ ZOOTECNICA NELLE AREE PROTETTE. 1096
31 VALORIZZARE I PRODOTTI DELLA BIODIVERSITÀ: IL PACKAGING NELL'ORIENTAMENTO DI ACQUISTO 1464
32 ZOOM SUL LATTE D'ASINA: PIÙ RICCO DI LATTOSIO E CON MAGGIORE CONSERVABILITÀ - Agrifoglio 1680
33 JENNY MILK PRODUCTION AND QUALITATIVE CHARACTERISTICS - Journal of Dairy Science 2087
34 IL LATTE DI ASINA , UNO STABILIZZANTE NATURALE PER FORMAGGI A PASTA DURA - Agrifoglio 1752
35 LATTE DI ASINA NELLA COSMESI:INDAGINE CONOSCITIVA - CosmeticTechnology 1369
36 L’ALLEVAMENTO ASININO, UNA POSSIBILE ALTERNATIVA-Quaderno SoZooAlp 961
37 LE STRATEGIE DI TUTELA DELLE RAZZE AUTOCTONE IN BASILICATA - Rivista Vita 1027
38 ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DEL LATTE DI ASINA - Scienza e Tecnica lattiero-casearia 1047

Contatti

UNIVERSITA' DEGLI STUDI
DI BASILICATA

Facoltà di Agraria

Dipartimento di Scienze delle Produzioni Animali
Campus Macchia Romana


85100 - Potenza
Italia

Contact us