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1 PADRACCIO CHEESE MADE WITH GOAT MILK 615
2 MEAT QUALITY AND LIPID FATTY ACID PROFILE FROM WILD THRUSH (TURDUS PHILOMELOS), WOODCOCK (SCOLOPAX R 889
3 ABATEMENT OF THE CLOSTRIDIC LOAD IN THE NIPPLES OF LACTATING COWS BY LYSOZYME DERIVED FROM DONKEY MI 716
4 STUDY ON PROTECTIVE EFFECT OF AN INNOVATIVE COW MILK-BASED PRODUCT AGAINST SOME HUMAN SKIN-BACTERIAL 544
5 PODOLIAN CATTLE: REPRODUCTIVE ACTIVITY, MILK AND FUTURE PROSPECTS 492
6 EFFECT OF CACTUS PEAR (OPUNTIA FICUS-INDICA (L.) MILLER) ON THE ANTIOXIDANT CAPACITY OF DONKEY MILK 590
7 NUOVI FORMULATI PRE-DIPPING PER L’IGIENE DELLA MAMMELLA 653
8 COLOSTRUM AND MILK CHARACTERISTICS IN MURGESE BREED MARES 652
9 OPTIMIZATION AND VALIDATION OF A CHROMATOGRAPHIC METHOD FOR QUANTIFICATION OF LYSOZYME IN JENNY MILK 734
10 EFFECTS OF DIFFERENT HEAT TREATMENTS ON LYSOZYME QUANTITY AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF JENNY MILK 1499
11 PRIMI RISULTATI SULLO SVILUPPO DI PRODOTTI CASEARI INNOVATIVI: ACCETTABILITA' DEL CONSUMATORE. 1457
12 SEASONAL VARIATION IN FOOD HABITS OF THE ITALIAN HARE IN A SOUTH APENNINE SEMI-NATURAL LANDSCAPE 1490
13 USE OF TECHNICAL AND ECONOMICAL PARAMETERS FOR EVALUATING DAIRY COW RATION EFFICIENCY 2227
14 SENSORY PROFILE AND ACCEPTABILITY OF A COW MILK CHEESE MANUFACTURED BY ADDING JENNY MILK 1819
15 GIS AND LIVESTOCK FIELD SURVEY AS TOOLS TO MANAGE THE POTENTIAL REDUCING OF FUEL LOAD FOR FIRE PREVE 1383
16 EFFECT OF DIFFERENT PHYSICAL TREATMENTS ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF JENNY MILK 1115
17 EFFECT OF JENNY MILK ADDITION ON THE INHIBITION OF LATE BLOWING IN SEMIHARD CHEESE 1267
18 INNOVATIVE USE OF JENNY MILK FROM SUSTAINABLE REARING 1062
19 GRAZING AND BIODIVERSITY CONSERVATION: HIGHLIGHTS ON A NATURA 2000 NETWORK SITE 1076
20 PRIMI RISULTATI SULLO SVILUPPO DI PRODOTTI CASEARI INNOVATIVI: ACCETTABILITA' DEL CONSUMATORE 1479
21 BIODIVERSITÀ E INNOVAZIONE: LA PERCEZIONE DEL CONSUMATORE PER IL PRODOTTO ONOCOSMETICO 1343
22 LA ZOOCOSMESI: NUOVA OPPORTUNITÀ PER L'ALLEVAMENTO BOVINO PODOLICO 1693
23 L'ALLEVAMENTO BOVINO E OVICAPRINO NEI PARCHI DELLA BASILICATA 1655
24 DIET OF THE ITALIAN HARE ( LEPUS CORSICANUS ) IN A SEMI-NATURAL LANDSCAPE OF SOUTHERN ITALY 1221
25 DIET OF THE APENNINE HARE IN A SOUTHERN ITALY REGIONAL PARK 1524
26 JENNY MILK AS AN INHIBITOR OF LATE BLOWING IN CHEESE: A PRELIMINARY REPORT- JOURNAL OF DAIRYSCIENCE 1874
27 52 SUGGERIMENTI PER LA BIODIVERSITÀ 1538
28 INCONTRO E SCONTRO TRA PAESI .... 1418
29 MARKET SUSTAINABILITY ANALYSIS OF JENNY MILK COSMETICS 1613
30 EFFECTS OF COMMON MALLOW (MALVA SILVESTRIS L.) ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF JENNY MILK - Atti SIRA 1653
31 MONITORAGGIO DEI SISTEMI ZOOTECNICI NEL PARCO NAZIONALE DELL’APPENNINO LUCANO VAL D’AGRI LAGONEGRESE 1610
32 L’ALLEVAMENTO ASININO: BIODIVERSITÀ ZOOTECNICA NELLE AREE PROTETTE. 1449
33 VALORIZZARE I PRODOTTI DELLA BIODIVERSITÀ: IL PACKAGING NELL'ORIENTAMENTO DI ACQUISTO 1825
34 ZOOM SUL LATTE D'ASINA: PIÙ RICCO DI LATTOSIO E CON MAGGIORE CONSERVABILITÀ - Agrifoglio 1994
35 JENNY MILK PRODUCTION AND QUALITATIVE CHARACTERISTICS - Journal of Dairy Science 2530
36 IL LATTE DI ASINA , UNO STABILIZZANTE NATURALE PER FORMAGGI A PASTA DURA - Agrifoglio 2078
37 LATTE DI ASINA NELLA COSMESI:INDAGINE CONOSCITIVA - CosmeticTechnology 1715
38 L’ALLEVAMENTO ASININO, UNA POSSIBILE ALTERNATIVA-Quaderno SoZooAlp 1281
39 LE STRATEGIE DI TUTELA DELLE RAZZE AUTOCTONE IN BASILICATA - Rivista Vita 1323
40 ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DEL LATTE DI ASINA - Scienza e Tecnica lattiero-casearia 1378

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DI BASILICATA

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