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1 STUDY ON PROTECTIVE EFFECT OF AN INNOVATIVE COW MILK-BASED PRODUCT AGAINST SOME HUMAN SKIN-BACTERIAL 82
2 PODOLIAN CATTLE: REPRODUCTIVE ACTIVITY, MILK AND FUTURE PROSPECTS 75
3 EFFECT OF CACTUS PEAR (OPUNTIA FICUS-INDICA (L.) MILLER) ON THE ANTIOXIDANT CAPACITY OF DONKEY MILK 99
4 NUOVI FORMULATI PRE-DIPPING PER L’IGIENE DELLA MAMMELLA 133
5 COLOSTRUM AND MILK CHARACTERISTICS IN MURGESE BREED MARES 176
6 OPTIMIZATION AND VALIDATION OF A CHROMATOGRAPHIC METHOD FOR QUANTIFICATION OF LYSOZYME IN JENNY MILK 180
7 EFFECTS OF DIFFERENT HEAT TREATMENTS ON LYSOZYME QUANTITY AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF JENNY MILK 1023
8 PRIMI RISULTATI SULLO SVILUPPO DI PRODOTTI CASEARI INNOVATIVI: ACCETTABILITA' DEL CONSUMATORE. 1057
9 SEASONAL VARIATION IN FOOD HABITS OF THE ITALIAN HARE IN A SOUTH APENNINE SEMI-NATURAL LANDSCAPE 1100
10 USE OF TECHNICAL AND ECONOMICAL PARAMETERS FOR EVALUATING DAIRY COW RATION EFFICIENCY 1627
11 SENSORY PROFILE AND ACCEPTABILITY OF A COW MILK CHEESE MANUFACTURED BY ADDING JENNY MILK 1314
12 GIS AND LIVESTOCK FIELD SURVEY AS TOOLS TO MANAGE THE POTENTIAL REDUCING OF FUEL LOAD FOR FIRE PREVE 957
13 EFFECT OF DIFFERENT PHYSICAL TREATMENTS ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF JENNY MILK 680
14 EFFECT OF JENNY MILK ADDITION ON THE INHIBITION OF LATE BLOWING IN SEMIHARD CHEESE 722
15 INNOVATIVE USE OF JENNY MILK FROM SUSTAINABLE REARING 573
16 GRAZING AND BIODIVERSITY CONSERVATION: HIGHLIGHTS ON A NATURA 2000 NETWORK SITE 577
17 PRIMI RISULTATI SULLO SVILUPPO DI PRODOTTI CASEARI INNOVATIVI: ACCETTABILITA' DEL CONSUMATORE 1054
18 BIODIVERSITÀ E INNOVAZIONE: LA PERCEZIONE DEL CONSUMATORE PER IL PRODOTTO ONOCOSMETICO 858
19 LA ZOOCOSMESI: NUOVA OPPORTUNITÀ PER L'ALLEVAMENTO BOVINO PODOLICO 1071
20 L'ALLEVAMENTO BOVINO E OVICAPRINO NEI PARCHI DELLA BASILICATA 1022
21 DIET OF THE ITALIAN HARE ( LEPUS CORSICANUS ) IN A SEMI-NATURAL LANDSCAPE OF SOUTHERN ITALY 779
22 DIET OF THE APENNINE HARE IN A SOUTHERN ITALY REGIONAL PARK 1034
23 JENNY MILK AS AN INHIBITOR OF LATE BLOWING IN CHEESE: A PRELIMINARY REPORT- JOURNAL OF DAIRYSCIENCE 1353
24 52 SUGGERIMENTI PER LA BIODIVERSITÀ 1120
25 INCONTRO E SCONTRO TRA PAESI .... 1009
26 MARKET SUSTAINABILITY ANALYSIS OF JENNY MILK COSMETICS 1175
27 EFFECTS OF COMMON MALLOW (MALVA SILVESTRIS L.) ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF JENNY MILK - Atti SIRA 1145
28 MONITORAGGIO DEI SISTEMI ZOOTECNICI NEL PARCO NAZIONALE DELL’APPENNINO LUCANO VAL D’AGRI LAGONEGRESE 1222
29 L’ALLEVAMENTO ASININO: BIODIVERSITÀ ZOOTECNICA NELLE AREE PROTETTE. 1043
30 VALORIZZARE I PRODOTTI DELLA BIODIVERSITÀ: IL PACKAGING NELL'ORIENTAMENTO DI ACQUISTO 1409
31 ZOOM SUL LATTE D'ASINA: PIÙ RICCO DI LATTOSIO E CON MAGGIORE CONSERVABILITÀ - Agrifoglio 1625
32 JENNY MILK PRODUCTION AND QUALITATIVE CHARACTERISTICS - Journal of Dairy Science 2026
33 IL LATTE DI ASINA , UNO STABILIZZANTE NATURALE PER FORMAGGI A PASTA DURA - Agrifoglio 1666
34 LATTE DI ASINA NELLA COSMESI:INDAGINE CONOSCITIVA - CosmeticTechnology 1304
35 L’ALLEVAMENTO ASININO, UNA POSSIBILE ALTERNATIVA-Quaderno SoZooAlp 893
36 LE STRATEGIE DI TUTELA DELLE RAZZE AUTOCTONE IN BASILICATA - Rivista Vita 978
37 ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DEL LATTE DI ASINA - Scienza e Tecnica lattiero-casearia 979

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DI BASILICATA

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