Abstract

Filtro titolo
Mostra #
# Titolo articolo Visite
1 PADRACCIO CHEESE MADE WITH GOAT MILK 1209
2 MEAT QUALITY AND LIPID FATTY ACID PROFILE FROM WILD THRUSH (TURDUS PHILOMELOS), WOODCOCK (SCOLOPAX R 1986
3 ABATEMENT OF THE CLOSTRIDIC LOAD IN THE NIPPLES OF LACTATING COWS BY LYSOZYME DERIVED FROM DONKEY MI 906
4 STUDY ON PROTECTIVE EFFECT OF AN INNOVATIVE COW MILK-BASED PRODUCT AGAINST SOME HUMAN SKIN-BACTERIAL 685
5 PODOLIAN CATTLE: REPRODUCTIVE ACTIVITY, MILK AND FUTURE PROSPECTS 635
6 EFFECT OF CACTUS PEAR (OPUNTIA FICUS-INDICA (L.) MILLER) ON THE ANTIOXIDANT CAPACITY OF DONKEY MILK 724
7 NUOVI FORMULATI PRE-DIPPING PER L’IGIENE DELLA MAMMELLA 946
8 COLOSTRUM AND MILK CHARACTERISTICS IN MURGESE BREED MARES 774
9 OPTIMIZATION AND VALIDATION OF A CHROMATOGRAPHIC METHOD FOR QUANTIFICATION OF LYSOZYME IN JENNY MILK 1156
10 EFFECTS OF DIFFERENT HEAT TREATMENTS ON LYSOZYME QUANTITY AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF JENNY MILK 1771
11 PRIMI RISULTATI SULLO SVILUPPO DI PRODOTTI CASEARI INNOVATIVI: ACCETTABILITA' DEL CONSUMATORE. 1561
12 SEASONAL VARIATION IN FOOD HABITS OF THE ITALIAN HARE IN A SOUTH APENNINE SEMI-NATURAL LANDSCAPE 1610
13 USE OF TECHNICAL AND ECONOMICAL PARAMETERS FOR EVALUATING DAIRY COW RATION EFFICIENCY 2363
14 SENSORY PROFILE AND ACCEPTABILITY OF A COW MILK CHEESE MANUFACTURED BY ADDING JENNY MILK 2000
15 GIS AND LIVESTOCK FIELD SURVEY AS TOOLS TO MANAGE THE POTENTIAL REDUCING OF FUEL LOAD FOR FIRE PREVE 1515
16 EFFECT OF DIFFERENT PHYSICAL TREATMENTS ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF JENNY MILK 1251
17 EFFECT OF JENNY MILK ADDITION ON THE INHIBITION OF LATE BLOWING IN SEMIHARD CHEESE 1448
18 INNOVATIVE USE OF JENNY MILK FROM SUSTAINABLE REARING 1176
19 GRAZING AND BIODIVERSITY CONSERVATION: HIGHLIGHTS ON A NATURA 2000 NETWORK SITE 1211
20 PRIMI RISULTATI SULLO SVILUPPO DI PRODOTTI CASEARI INNOVATIVI: ACCETTABILITA' DEL CONSUMATORE 1605
21 BIODIVERSITÀ E INNOVAZIONE: LA PERCEZIONE DEL CONSUMATORE PER IL PRODOTTO ONOCOSMETICO 1470
22 LA ZOOCOSMESI: NUOVA OPPORTUNITÀ PER L'ALLEVAMENTO BOVINO PODOLICO 1820
23 L'ALLEVAMENTO BOVINO E OVICAPRINO NEI PARCHI DELLA BASILICATA 1841
24 DIET OF THE ITALIAN HARE ( LEPUS CORSICANUS ) IN A SEMI-NATURAL LANDSCAPE OF SOUTHERN ITALY 1357
25 DIET OF THE APENNINE HARE IN A SOUTHERN ITALY REGIONAL PARK 1653
26 JENNY MILK AS AN INHIBITOR OF LATE BLOWING IN CHEESE: A PRELIMINARY REPORT- JOURNAL OF DAIRYSCIENCE 1994
27 52 SUGGERIMENTI PER LA BIODIVERSITÀ 1787
28 INCONTRO E SCONTRO TRA PAESI .... 1535
29 MARKET SUSTAINABILITY ANALYSIS OF JENNY MILK COSMETICS 1928
30 EFFECTS OF COMMON MALLOW (MALVA SILVESTRIS L.) ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF JENNY MILK - Atti SIRA 1803
31 MONITORAGGIO DEI SISTEMI ZOOTECNICI NEL PARCO NAZIONALE DELL’APPENNINO LUCANO VAL D’AGRI LAGONEGRESE 1897
32 L’ALLEVAMENTO ASININO: BIODIVERSITÀ ZOOTECNICA NELLE AREE PROTETTE. 1557
33 VALORIZZARE I PRODOTTI DELLA BIODIVERSITÀ: IL PACKAGING NELL'ORIENTAMENTO DI ACQUISTO 1948
34 ZOOM SUL LATTE D'ASINA: PIÙ RICCO DI LATTOSIO E CON MAGGIORE CONSERVABILITÀ - Agrifoglio 2109
35 JENNY MILK PRODUCTION AND QUALITATIVE CHARACTERISTICS - Journal of Dairy Science 2766
36 IL LATTE DI ASINA , UNO STABILIZZANTE NATURALE PER FORMAGGI A PASTA DURA - Agrifoglio 2198
37 LATTE DI ASINA NELLA COSMESI:INDAGINE CONOSCITIVA - CosmeticTechnology 1837
38 L’ALLEVAMENTO ASININO, UNA POSSIBILE ALTERNATIVA-Quaderno SoZooAlp 1409
39 LE STRATEGIE DI TUTELA DELLE RAZZE AUTOCTONE IN BASILICATA - Rivista Vita 1435
40 ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DEL LATTE DI ASINA - Scienza e Tecnica lattiero-casearia 1499

Contatti

UNIVERSITA' DEGLI STUDI
DI BASILICATA

Facoltà di Agraria

Dipartimento di Scienze delle Produzioni Animali
Campus Macchia Romana


85100 - Potenza
Italia

Contact us